Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fatima fortfarande försvunnen – polisen ber allmänheten om hjälp

Artikel 2 av 48
Fatima Berggren
Visa alla artiklar

57-åriga Fatima Berggren är fortfarande försvunnen. Nu vädjar polisen ännu en gång till allmänheten om hjälp. ”Någon borde veta mer än vad han säger, det är svårt att bara gå upp i rök”, säger kommissarie Agneta Massaro.

Annons

Fatima Berggren, 57 år gammal och bosatt på Pettersberg i Västerås. Hon hördes senast av den 18 maj och polisen misstänker nu att ett brott ligger bakom hennes försvinnande.

Den 18 maj var sista gången någon hörde av Fatima Berggren. Det var hennes födelsedag och en av hennes döttrar gratulerade henne över telefon. Hon fyllde 57 år. En kort tid senare fick döttrarna inte tag på sin mor. En av dem åkte till hennes lägenhet på Pettersberg i Västerås, men hon fanns inte där. Då anmälde döttrarna henne försvunnen.

Polisen misstänker att Fatima Berggren kan ha förts bort mot sin vilja och har inlett en förundersökning om människorov.

– Någon borde veta mer än vad han säger, det är svårt att bara gå upp i rök, säger kommissarie Agneta Massaro som jobbar med utredningen.

Polisen ska ha gjort över 150 förhör och fortsätter jobba för att hitta Fatima Berggren, men saknar fortfarande uppgifter som kan föra utredningen framåt. Nu har Fatima Berggren varit försvunnen en dryg månad.

– Vi jobbar jättebrett. Vi hör alla, alla i hennes bekantskapskrets. Någon borde veta något. Vi är tacksamma för alla tips, säger Agneta Massaro.

Har du information som kan hjälpa polisen i sökandet efter Fatima Berggren? Ring 114 14.

Läs även: Försvunna Fatimas dotter: "Plågsamt att inte veta"

Läs även: Polisen misstänker: Försvunnen Västeråskvinna kan ha utsatts för brott

Alla artiklar i
Fatima Berggren
Annons