Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flera misstänkta för narkotikabrott – man greps efter att ha försökt gömma sig för polisen

Flera personer misstänks för bland annat narkotikabrott och/eller drograttfylleri efter händelser runtom i länet under fredagskvällen. Här följer några av de ärenden som inkom till polisen.

Annons

20:55. Polisen kallades till Hallsta Gårdsgata i Västerås. En man försökte då gömma sig bakom en bil men ertappades av patrullen. En husrannsakan gjordes i mannens bil där polisen fann utrustning som har med hantering av narkotika att göra. 54-åringen hade narkotika på sig och togs in till polisstationen där han fick sova ruset av sig innan förhör.

Nu misstänkts mannen för narkotikabrott i överlåtelsesyfte och eget bruk.

21:40. En 18-åring blev misstänkt för narkotikabrott och omhändertogs av polisen för att sova ruset av sig efter att ha vägrat låta sig avvisas från en krog i city . I samband med frigivandet kommer polisen förhöra mannen angående brottet och han kommer också få lämna urinprov.

Ärendet rubriceras som ringa narkotikabrott genom eget bruk.

21:55. En bil kontrollerades på Länsväg 669 i Ramnäs, Surahammars kommun, och bakom ratten satt en kvinna i 30-årsåldern som visade tecken på att vara narkotikapåverkad.

Bilen omhändertgs enligt Trafikbrottslagen och kvinnan misstänks nu för drograttfylleri, ringa nrkotikabrott genom eget bruk och olovlig körning.

22:09. En manlig bilist i 40-årsåldern stoppades för kontroll på Starkgatan i Hallstahammar. Mannen visade tecken på att vara påverkad och uppträdde dessutom nervöst och försökte gömma misstänkt narkotika för polisen. Vid husrannsakan i bilen hittades den misstänkta narkotikan och mannen togs med för provtagning och förhör.

Han misstänks nu för drograttfylleri, ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav.

Mer läsning

Annons