Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brottade ner våldsam kvinna

Mina Marn Campese på Gideonsberg fick brottas med en vild, aggressiv och troligen narkotikapåverkad ung kvinna utanför sin affär.

Det började när en ung kvinna kom i på hårfriseringen bredvid Minas Shop.

– Vi såg genast att det var något fel. Hon hade bara behå på överkroppen och hennes blick var svart, berättar Malin Landgren, som arbetar i hårfriseringen.

Kvinnan hade  gått ut när hon plötsligt vände och sprang tillbaka mot hårfriseringen så låste de snabbt dörren. De hörde hur kvinnan slog på dörren, men sedan gav upp.

Det var tydligen då som den nu aggressiva unga kvinnan fick syn på en bil med en kvinnlig förare. Hon trängde sig in i bilen för att ta över bilnycklarna och bilen, men föraren gjorde motstånd.

Mina och kvinnan började brottas vid bilen, under tiden som en annan person, en kund som hade varit inne i butiken, ringde polisen.

– Polisen kom sent, men det värsta var att det fanns åskådare som bara stod och tittade. Tänker vi bara på oss själva? Bryr vi oss inte om varandra längre?

När polisen kom till platsen krävdes det en ordentlig dos

pepparspray och fyra starka poliser för att få ner kvinnan på marken.

Allt utspelades på Bangatan, samma gata där ett tidningsbud nyligen blev knivskuret.

Läs hela reportaget i lördagens VLT.