Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bussen bara kör förbi hållplatsen

Jag är en väldigt irriterad skolelev som tar bussen till skolan varje dag. Jag skriver detta angående de bussar som inte går lika ofta som de andra (1:an 2:an 3:an 4:an 5:an och 6:an). Jag tar 24:an från Bjurhovda till skolan varje dag och två av fem gånger åker bussen bara förbi och ignorerar att jag står där och väntar, vilket resulterar i att jag måste ta en senare buss och springa till skolan.

Varför kan de inte bara stanna om man står där och väntar? Det är bara de bussarna som går till landsbygden som åker förbi. Är det för att de tror att man väntar på en annan buss eller för att de tror att man inte vet vad det är för buss?

Batman

Svar direkt: Vi beklagar det inträffade. Självklart skall bussen alltid stanna vid busshållplatsen när det finns resenärer som vill kliva ombord. För att kunna reda ut händelser som denna, skulle vi vilja be dig att komma i kontakt med oss med information om datum och tid för dessa tillfällen. Vi förstår svårigheten att i efterhand komma ihåg alla datum och tider men ifall du kommer ihåg det senaste tillfället skulle det vara till stor hjälp.

Vi är måna om att behålla hög servicegrad för våra resenärer och därför ber vi dig ta kontakt med oss på telefon 0771-22 40 00.

Ser fram emot ditt samtal.

Dijana Cof, kommunikationschef, AB Västerås Lokaltrafik

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare