Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Camilla Thulin om ålder och skönhet

Ladies. Camilla Thulin, välkänd modedesigner och flitig bloggare, är en av deltagarna när Leading Ladies drar in på Aros Congress Center i kväll.

Annons

Hon ska berätta om hur hon ser på ålder och skönhet. Som Camilla ser det handlar det en del om att våga rensa garderoben och vara mer feminin.

Mer kläder blir det när Tullhuset Living visar upp valda delar ur sin vår- och sommarkollektion. Det blir en blandning av kläder, skor och accessoarer. Tullhusets Anna Khysing-Persson beskriver vårens mode som lagom ledigt, skönt och avslappnat. Både romantiskt och feminint med vackra detaljer som volanger, spets och dragkedjor. Men också en mix av det tuffa och flärdfulla.

Därefter är det dags för Tiina Magnusson att föreläsa om att vara ”Kvinna mitt i livet” och hur hon har kommit tillbaka efter behandlingen mot bröstcancern.

Evenemanget startar klockan 19 med mingel.