Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Caputi hjälte i Södertälje: "Bara hålla segertåget igång"

Sjätte raka segern. VIK Hockey spöade Södertälje borta med 3-2.
- Nu är det bara hålla segertåget igång, säger forwarden Luca Caputi.

0-0 efter första perioden.

Då exploderade VIK Hockey i andra. Framför allt förstakedjan med Luca Caputi, Jeremy Williams och Sam Marklund dominerade händelserna.

Williams fintade bort försvaret, lurade målvakten Sebastian Idoff och lirkade in 0-1. Caputi satte upp för Williams och Sandberg i slottet där Sandberg petade in tvåan.

Sedan styrde Caputi in matchens avgörande mål på Williams powerplaykanon i slutet av perioden.

- Det är roligt för vår kedja och för laget nu. Jag och Willams har haft kemi från början och Sam jobbar arslet av sig varje kväll. Han gör det lätt för mig och Jeremy att gå framåt, säger Luca Caputi.

Tränaren Joakim Fagervall:

- Jag är jättenöjd med att Williams och Caputi gör poängen. Men det är hela laget som driver. Vi har ett lugn och tålamod i vårt spel som är väldigt bra.

Gulsvart har lyft spelmässigt, poängmässigt och tabellmässigt.

Laget står med sex raka segrar efter 3-2 i AXA Sports Center.

- Vi har lärt oss av våra misstag. Förhoppningsvis fortsätter det så här hela säsongen nu, säger Luca Caputi.

Mål:

Matchfakta, Södertälje-VIK 2-3. 0-1 (3.45) Jeremy Williams (Björklund), 1-1 (13.07) Jesper Thörnberg (Carlsson), 1-2 (16.40) Filip Sandberg (Caputi, Williams), 1-3 (19.56) Luca Caputi (Williams, Mitell), 2-3 (19.59) DeSimone.