Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Centerpartister: Gåtfulla Vänsterparti, ni gör oss förundrade

Det vore en bra idé om ordföranden i Västerås kultur-, idrotts- och fritidsnämnd, Per Lithammer (V) passar på att lyssna på Tomas di Levas version av Sträck ut din hand från tv-programmet Så mycket bättre, när han ändå tycks ha di Leva på skivtallriken!

Det blir så mycket bättre när samverkan mellan flera aktörer äger rum kring kulturpolitiken.

Det blir så mycket bättre med hållbara och långsiktiga lösningar, vilka gynnar alla medborgare!

Det blir så mycket bättre när folkbildningstankar, tillgänglighet och tillväxtperspektiv får råda och ligga till grund för ställningstaganden och beslut kring kulturfrågor.

Det blir så mycket bättre när kulturskapare ges förutsättningar att verka och samtidigt klara sin försörjning!

Det blir så mycket bättre när gemensamma satsningar görs för att gynna entreprenörsskap inom kulturområdet.

Det blir så mycket bättre, när politiska företrädare och beslutsfattare tar ställning för att vara en, av flera garanter med hög ambition i kulturlivet. Kultur är välfärd!

Detta handlade debatt-artikeln Centerpartiet: Vi är en garant för hög ambition i kulturlivet, i VLT den 9 augusti.

Den13 augusti förklarar Lithammer sin och Vänsterpartiets nuvarande kulturpolitiska hållning: De känner sig främmande inför Centerpartiets förslag angående hållbara, långsiktiga och samverkande lösningar för kulturområdet i Västerås.

Centerpartiet fortsätter att arbeta aktivt för en långsiktig och hållbar lösning i ambitionen att uppgradera Sinfoniettans musiker-tjänster till heltid!

”Sträck ut din hand. Gåtfulla Jord, du gör mig förundrad” fortsätter di Leva med i sångtexten.

Vi och många västeråsare med oss, samt övriga kulturintresserade konstaterar: Gåtfulla Vänsterparti, ni gör oss förundrade!

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel