Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Consultive hoppas kunna anställa fler

Snart får företag på nytt chansen att locka specifik personal när Jobb Shop, rekryteringsmässan för ingenjörer, arrangeras i Expectrum. Consultive är en av utställarna som söker mer arbetskraft.

Annons

För femte året i rad arrangeras jobbmässan Jobb Shop, som i år är en samproduktion mellan Västerås Sciencepark, Jobba i Västerås, Automation Region samt Handelskammaren Mälardalen. Arrangören hoppas att antalet besökare landar på mellan 300 och 400.

Hittills är 19 utställare inbokade till arrangemanget på söndag. Ett av företagen som är i behov av nyrekryteringar är Consultive.

– Vi är totalt 23 konsulter, men vi siktar på att bli 30–35 i slutänden, i slutet av 2017. Vi tittar hela tiden efter rätt folk, säger konsultchefen Sergio Castagna.

Teknikkonsultföretaget är ett relativt ungt sådant. Vd:n Tobias Bäckström startade det för två och ett halvt år sedan och har nischat det mot en lång rad kunder med behov inom projektledning, elteknik och mekanik.

– Vi är ett team med konsulter med 10–15 års erfarenhet från branschen och vi finns i Västerås med knapp omnejd.

– Viktigaste prioriteringen på mässan är att besökare ska få jobb, men vi är tydliga med vilka vi vill ha. För oss är varumärkesbyggande viktigt, liksom att synas, fortsätter Tobias Bäckström.

Årets rekryteringsmässa blir Consultives tredje.

Läs mer: Hela Näringsliv som e-tidning (gratis!)