Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dags för Årets Lussekatt 2019 – nominera din misse här!

Artikel 1 av 5
Årets Lussekatt 2019
Visa alla artiklar

Det börjar närma sig december och Lucia – och hög tid för att anmäla till vår tävling Årets Lussekatt! Har du den härligaste, sötaste eller fräsigaste katt hemma? Då kan du nominera din katt till Årets Lussekatt 2019 i formuläret.
Inskickad katt på bild får gärna vara vintrig eller ha en extra julkänsla.

Annons

Anmäl text- och faktafel

Senast den 24 november vill vi ha din bild och nominering.

Alla inskickade godkända bildbidrag deltar i vår första omröstning, där en jury utser tio finalister som presenteras onsdag 27 november på vlt.se och i papperstidningen.

Den katt som får flest röster vinner. Vinnaren presenteras i ett reportage på vlt.se och i papperstidningen. Första pris är förutom äran en inramad bild på katten och biobiljetter. Välkommen med din nominering!

Observera att vi endast tar emot nomineringar via webbformuläret nedan och att du bara kan nominera en katt och att du ska själv äga den. Katten ska vara vid liv och både du och katten ska bo i Västerås, Surahammar eller Hallstahammar. Du ska även själv ha tagit fotot.