Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dags för styrelsen i VSK Fotboll att jobba hårt

VSK Fotboll höll i höstas ett extra möte på begäran av medlemmarna. Och i mars hölls det ordinarie årsmötet. Vad har hänt?

VSK Fotboll höll i höstas ett extra möte på begäran av medlemmarna. Och i mars hölls det ordinarie årsmötet. Vad har hänt? Ett defensivt arbete med uppsägningar och spelare som flyr. Ska det bli konkurs? Eller ska det bli nedflyttning till division 2 (nästan före detta division 4) som VSK Fotboll inte legat i sedan slutet på 1940-talet?

Visst finns det hjälp man kan få. Om man vill.

Dåvarande marknadschefen fick en lista av mig den 15 januari på ett antal ”tunga” sponsorer med kontaktmän. Han skulle snarast boka upp dem. Vad händer? Han får sparken. Och det i en mycket viktig tid för att skriva avtal och få in pengar.

Strax efter årsmötet skulle nuvarande marknadsansvarig ta kontakt med dem. Jag frågade mig hur nuvarande sponsorer/samarbetspartne följs upp. Hur många sponsorer/samarbetspartner ha anskaffats sedan årsmötet?

Med ett riktigt engagemang så hade styrelsen sett till att få ut tre nummer (vår, sommar och höst) per år av tidningen Heja Grönvitt. Här fanns/finns chansen att marknadsföra klubben och skapa betydande intäkter via annonser.

Några andra reflektioner:

Följer VSK Fotboll den budget som togs på årsmötet?

Hur fungerar det med att föreningarna ”rycker” i VSK-spelare till lägre serier?

Ett riktigt upprop med informations- och stormöte bör snarast anordnas.

Nu måste det till krafttag.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare