Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dålig kritik men ändå en helkväll full av skratt

Nu sitter jag här, några dagar efter premiären av Night fever, och tänker tillbaks och skrattar. Och om man läste recensionen i VLT så kanske man kan undra varför?

Och då säger jag varför inte? Det var ju det roligaste jag någonsin sett, och jag förstår verkligen inte hur man kan skicka en torr och förmodligen överambitiös skribent att skriva en recension om en helkväll där man ska äta, skratta, njuta av den goda stämningen, ta sig en öl eller två och åter igen njuta och INTE sitta och se tjurig ut och tycka att allt är tråkigt och dåligt.

Två stående ovationer under en och samma kväll kan ju inte tyda på att det var dåligt, och de stående ovationerna var förmodligen inte tack vare maten, som bara var ett plus i kanten på en underbar krogshow.

Det jag vill ha sagt här är att man ska, eller måste, gå på Anders och Andreas discokrogshow, Night fever, om man vill ha årets roligaste kväll.

Dessutom, så är det också två mycket duktiga och snygga danstjejer som gör det hela ändå lite bättre!

Så ta med er frugan och vänner till Sigurdsgatan 25 och upplev Nigh fever.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare