Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Danny dansade sig igenom konserten

”Det är underbart att vara här i gurkstaden” skrek Danny när han invigde Mimerscenen på torsdagskvällen.

Popstjärnan och idolen Danny Saucedo var artisten som i år fick äran att inviga Mimerscenen på årets Cityfestival. Redan en timme innan satt tappra fans och väntade vid stängslet.

Publiken var till en början lugna och avvaktande, men höll utkik efter Danny med ansiktena riktade mot scenen. När klockan började närma sig halv åtta höjer en del sina kameror och mobiltelefoner för att fånga Dannys entré.

Efter en bas som fick marken att vibrera kom Danny Saucedo utspringades på scenen, pekandes mot publiken.

Låtar på svenska som ”Brinner i bröstet” och ”Hör vad du säger men har glömt vad du sa” inlededde konserten. Det är fullt ös från start och Danny dansar sig igenom de första låtarna tillsammans med två dansare.

Danny försökte envist få med sig den, till en början, reserverade publiken som inte sjöng med i låtexterna. Men en bit in i konserten spelas låten ”Så som i himlen” och publiken börjarde vagga med kroppen och hade händerna i luften.

Efter vad som verkade vara favoritlåten hos publiken klappade publiken på till Dannys väl koreograferade konsertnummer.