Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Därför söker VIK-bossen nytt jobb

"Jag tror mina erfarenheter från resebranschen och flygbranschen samt som ledare i olika tjänster kan tillföra både kompetens och utveckling."

Det är 34 personer som söker posten som vd för Västerås flygplats . En av dem är VIK Hockeys klubbdirektör/vd Johan Fägerblad, vilket vlt.se redan rapporterat om.

Att VIK:s klubbchef Johan Fägerblad ser sig om efter ett alternativ till nuvarande syssla ser han inte som något konstigt:

- Nej, jag har ju varit verksam i resebranschen i 30 år innan jag hoppade på VIK, säger Fägerblad och dementerar bestämt att hans tjänst är en del av det sparpaket på 8 miljoner som ska sjösättas i föreningen.

- Ärligt talat vet jag inte vad som händer när väl rekonstruktionen är i hamn. Det viktiga för mig är dock att det arbetet fortskrider och att vi lyckas, säger Fägerblad, som informerat VIK:s styrelse om att han nu är intresserad av att leda Västerås flygplats.

I sin ansökan förklarar Johan Fägerblad att ”Jag tror mina erfarenheter från resebranschen och flygbranschen samt som ledare i olika tjänster kan tillföra både kompetens och utveckling till denna viktiga komponent i Västerås utveckling.”

Fägerblad är utbildad civilekonom vid Uppsala universitet.

LÄS MER:

Omstridd chef vill behålla jobbet

VIK-bossen talar ut om lönerna