Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Darin gjorde succé

Oavsett vilken poängskala man väljer, så får Darin på scen full pott.

Han är en magiker som trollbinder publiken och skapar extranummersstämning redan i början av konserten.

Det är en genomtänkt show och allt är snyggt och njuningsbar rakt igenom.

För elva år sedan såg undertecknad Darin på samma scen. Då var han sjutton år och alldeles ny idolartist. Men redan då var han oerhört proffsig och gjorde succé inför en euforisk publik.

På söndagskvällen gör han återigen succé i Västerås i ett fullsatt konserhus. Då var publiken fylld av idolälskande barn, i dag lockar Darin folk i alla åldrar.

Förra året släppte han sin första skiva på svenska och det blir en hel del svensk. Men med den enorma hitskatt han skapat under åren finns det gott om hits att blanda upp med.

Det är inte alla artister som kan bränna av en låt som Nobody knows och skapa extranummerstämning under första delen av konserten.

Att han jobbat på mellansnacket är tydligt, han tar sig tid och pratar och flirtar lite med sina fans.

Det är en bra mixad konsert där låtar från Så mycket bättre får plats bland hits som Why does it rain från första skivan och Juliette och Följa John från förra året.

Vid det laget står publiken upp och dansar ändå upp på översta balkongerna.

"Västerås älskar dig!" Någon i publiken ropar och Darin är snabb att svara: "Jag älskar er också!"

Konserten på alla hjärtans dag var en kärleksfest mellan Darin och västeråspubliken