Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De fick pris som Årets företagsmentorer i länet – kan också bli bäst i landet

På onsdagen delade Nyföretagarcentrum och Almi Mälardalen ut pris till Årets mentorer i Västmanland.

Annons
På bilden syns från vänster: Årets mentor Ola Norén, Simona Hef Nyföretagarcentrum, Daniel Kvist Ica Maxi Erikslund, Bo Willegard, Willegard Marknadsföring, årets mentor Lennart Rönnqvist och Åza Zastell Almi Mälardalen. (Pressbild)

Anmäl text- och faktafel

Ola Norén, teknisk manager på ABB för Sverige och Norge fick priset ”Årets mentor Nya Företag” och Lennart Rönnkvist, vd på Wood Technology AB fick priset ”Årets Mentor Tillväxtföretag”.

De båda mentorerna är också nominerade till utmärkelsen ”Årets Mentor i Sverige” som delas ut på Älvsjömässan i Stockholm den 9 november.

 - Olas sätt att utmana mitt tanke- och förhållningssätt, arbeta med mina svagaste sidor, se skalbarheten, diskutera strukturer och rätt användning av resurser fick mig att kliva långt utanför vad jag själv trodde var möjligt, säger Olas adept Angelica Mejstedt som driver Vandringsbloggen och föreläser om vandring och friluftsliv.

Hon har gått från att blogga på hobbynivå till att idag driva sitt företag på heltid med anställda och kunder både nationellt och internationellt. 

 – Lennart har varit en bra affärsrådgivare då jag behövde en erfaren kunnig person inom branschen som motiverar mig. Att förstå till exempel säljarbeteende och känna sig säker i det man gör är nyckeln till en framgång, säger Lennarts adept Badr Harmaz som driver Interncontinental Timber i Sverige AB.

Företaget har mer än fördubblat sin omsättning tack vare mentor Lennart Rönnkvist, enligt Badr.

Även Daniel Kvist vid Ica Maxi Erikslund och Niklas Ramsin, Oriola var nominerade till Årets Mentor Nya företag.

Även Bo Willegard, Willegard Marknadsföring AB hade nominerats till Årets Mentor Tillväxtföretag.

 

 

Annons