Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De ska leda lagen mot seger

Två lagkaptener. En gör karriärens kanske bästa säsong hittills, den andra tog nyligen VM-guld. I kväll möts Magnus Joneby och Stefan Erixon i ABB Arena.

Både VSK Bandy och Hammarby har överraskat många den här säsongen i elitserien. Få trodde att VSK skulle ligga så högt upp i tabellen som laget gör med tre omgångar kvar, samtidigt som Hammarby av många inför säsongen sågs som ett självklart topplag.

När lagen möttes tidigare under säsongen blev det Hammarbyseger efter att Stockholmslaget vänt 1–4 till 5–4, men sedan dess har mycket hänt och VSK:s lagkapten Magnus Joneby tror på en spännande match.

– Det ska bli riktigt kul. Det blir alltid lite derbykänsla mot Hammarby och dessutom är vi rejält revanschsugna efter förlusten mot Villa (9–8). Det var en bra match men vi var alldeles för släpphänta bakåt och det måste vi se till att få ordning på mot Bajen, säger han.