Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt: Anders Teljebäck – gör oss glada

Replik. Så här skrev Anders Teljebäck i VLT 23 mars: ”Jag själv kommer under den tid som krisen pågår att ägna mig åt att stötta vår organisation och samhället i övrigt. Att organisera vårt beslutsfattande i staden så att vi gemensamt kan fatta de beslut vi behöver göra.” ("Tid för gemensamma tag")

Jag i min enfald trodde att detta var vad kommunstyrelsens ordförande alltid skulle hänge sig åt. Vad har han annars gjort hittills, och vad skall han då göra, när krisen är över?

Vad vi alla västeråsare behöver, i dessa dystra coronatider, är glada och positiva besked. Ett förslag till ett sådant budskap vore, att herr Teljebäck, som gärna beskriver sig som en ärlig man, klev fram och sa: "Jag har tagit till mig av den massiva kritiken mot mångmiljardprojektet Mälarporten. Jag inser att vi hamnat totalt galet. Vi gör om och vi gör något vettigt och ekonomiskt försvarbart. Vi är ju trots allt inte, och kommer nog aldrig att bli, en världsmetropol."

Per Edlund

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel