Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt: Carin Lidman – svara på ställda frågor

Kommentar. Du har bestämt att ordföranden i Hässlö Flygförening inte sk uttala sig om flygplatsen och får inte ha åsikter i frågan då han bor i Täby. Får jag som född, uppväxt, bor och betalar skatt i Västerås ha samma åsikter/frågor som Henrik Boresäter? Eller är det något som du förbjuder mig då jag känner Henrik? Om du nu tillåter mig instämma med Henrik kanske du kan uttala dig om du finner felaktigheter i saken. ("Vi är västeråsare som tar ansvar för Västerås bästa", VLT den 23 januari.)

Sen svarade du inte på frågan: Får den som bor i Täby vara med i din flygplatsen-bort-förening?

Inte heller svarade du på frågan: Vad är du mest rädd för? Henrik Boresäter eller de synpunkter han framför?

Inte heller svarade du på frågan: Vart ska helikopter ta vägen som på grunda v otjänligt väder inte kan gå ned vid sjukhuset om du lyckats få bort all nödvändig utrustning och alla nödvändiga funktioner på Hässlö?

Kan du Carin, som tung kommunalpolitiker, förklara de märkliga turerna.

Först proklamerar ni: Inga tunga beslut så länge pandemin varar. Sen klipper ni omedelbart till med att flygplatsen ska bort. Sen får ni igenom detta i Stadsfullmäktige. Allra sist beslutar ni att konsekvenserna ska utredas.

Ska vi som bor i Västerås ha någon tilltro till er som sitter på majoriteten i Stadshuset?

Per Andrén

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel