Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt: De övriga politikerna måsta samtala med SD

För en tid sedan tog en för oss helt okänd person ut varor på vårt företag för över 60 000 kronor genom att visa upp sitt körkort med namn och personnummer. Jag anmälde detta, och trots att polisen hade både namn och personnummer så kunde ”brott ej styrkas”.

Knarket flödar in i Sverige. De olika knarkgängen utövar ett regelrätt krig i storstäderna med pistoler, automatvapen och knivar. Gamla blir rånade och slagna, likaså barnen blir rånande på sina mobiltelefoner och även kläder.

I storstäderna törs snart inte folk gå ut på kvällarna i risk att bli antastade. Dagligdags kan man läsa om hur folk skjuts och blir knivskurna.

Brottaren/advokaten Pelle Svensson, har skrivit en bok, ”Mannen på barrikaderna”, där han berättar om när åklagare Anders van Der Kwast och flera sakkunniga personer vallade den för 13 mord dömde Tomas Qvick, i Sundsvall om Johan-mordet, vilket han erkände direkt. Då sade van Der Kwast, jag bjuder alla på krogen, staten betalar. Qvick var även med på kalaset, utan handfängsel. Qvick blev sedan frikänd för samtliga mord.

Industrimannen och miljardären, Karl Hedin som häktats på osanna grunder för vargjakt, var belagd med handfängsel, som om han skulle slå sig fri.

Vid en fångtransport från Göteborg med en av landets värsta våldsverkare, så blev en av vakterna pinknödig vid Laxå, och när han gjorde sina behov så flydde våldsmannen in i skogen, barfota med handfängsel, och vakterna kunde inte få fatt på honom. Han är fortfarande på fri fot.

Sex imaner dömdes för medverkan till terrorism i Sverige, och kan inte utvisas på grund av humanitära skäl. Var det de som Reinfeldt (M) hade i åtanke på när han sade ”Vi skall öppna våra hjärtan”?

Bilar bränns upp i städerna för miljontals kronor, som vi övriga får betala med högre försäkringspremier.

Häromdagen kunde man se på tv att polisen själva stulit av beslagtaget gods i polisens förråd. Inte nog med detta. Som grädde på moset har sex, plus en pistol, med ammunition stulits i Regeringskansliet Rosenbad i Stockholm. Dessa vapen var avsedda för eventuella anfall från terrorister.

Owe Törnkvist har gjort en låt ”Sverigebesöket”, där han beskriver situationen i Sverige. En strof lyder, ”Vad i helvete moder Svea har Du ställt till?”.

Ibland så fungerar rättsväsendet. En av våra chaufförer lastade timmer på en skogsväg, och när han var klar, så tog han rast. Då kom det en dam i en bil med skolbarn som måste fram. Han körde då fram cirka en kilometer så de kom förbi. Böter 3 000 kronor för han bröt rasten. 3 000 kronor i böter fick även den kapten på det fartyg med 160 personbilar som var berusad och körde på grund i Västerviks skärgård. Det är en viss skillnad på brott men samma straff.

Våra politiker för samtliga partier, utom Sverigedemokraterna, var inbjudna att diskutera rättssäkerheten i Sverige. De kunde inte enas.

Jag var på Centerns lokala möte, där jag ifrågasatte vad det var för demokrati i Sverige där 20 procent av rösterna inte respekterades. Svaret från regionens representant var att det var stöveltramp och nazism. Då vet man inte vad nazism är.

De övriga partierna måste rannsaka sig själva och förstå varför Sverigedemokraterna ökar i väljarsympartiundersökningarna. Det finns i dag inget annat parti att rösta på för att de övriga måste förstå. Vi ska inte behöva ha det på detta sätt som råder i landet. De övriga politikerna måste samtala med SD för att få en ändring till stånd.

När nu KD och M börjat tala med SD så uttalade sig Löfvén att det var en brun-blå röra, i stället för att förstå att vi inte skall behöva ha rådande situation.

Mona Sahlin (S) uttalade sig att hon inte kunde ta i SD:s Jimmy Åkesson med tång. Det uttalande talar för sig självt med tanke på vad Mona Sahlin har i bagaget.

Bengt Södersten

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel