Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt: Försvar av moderaterna och Elisabeth Unell

Kommentar till Pirko Jacobsons insändare ”Unells luftiga flygfaktura” i VLT den 11 juni.

Jag kan inte hålla med dig, i stället ser det ut som att du inte har läst på om Moderaterna och deras många budskap.

Det som jag inte kan hitta i din insändare är var dina källor är till alla påståenden, till exempel: Ekonomi som moderater alltid vara duktiga på. Ordning och reda genom att satsa på fler poliser. Miljö där kärnkraftverk i generation 4 stöds och är riktigt miljövänligt då deponerade rest-uranet används tills det är lågradioaktivt (ett testkraftverk är planerat att byggas i Oskarshamn). Miljövänliga eldrivna flygplan, bilar, fartyg etcetera stöds till fullo av moderaterna.

Däremot i slutet av din insändare ser jag anledningen till alla dina påhopp genom påståenden, du vill inte ha kvar flygplatsen för att det bullrar. Ett elflygplan låter mycket mindre än ett med förbränningsmotor eller jet. Detta, jag går inte in på tekniken, beror på nya effektivare propellrar med mycket lägre varvtal.

Gunnar Bygdén

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel