Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt: Något är tveklöst sjukt i dagens politiska debatt

Annons

Nu behöver jag er journalisters och kloka medborgares hjälp att bena ut motsägelserna i dagens samhälle – själv förstår jag ingenting.

I detta klimatalarmismens årtionde har vi på ”ena sidan” Globalisterna, det vill säga Rockefeller och hela bankvärden tillsammans med deras förespråkare Al Gore och Rockström. Och alla pratar sig varma för drastiska ändringar i internationell klimatpolitik – annars går det utför med mänskligheten inom 8 år.

Globalisternas agenda är att sudda ut gränser. Landgränser, kulturelle gränser och ekonomiska gränser för att underlätta för de rika att tjäna pengar. Med andra ord högern och kapitalismen.

På ”andra sidan” har vi Vänstern med Soros, AFA, Antifa, Extinction Rebellion. Miljöpartiet och Greta Thunberg som driver klimatalarmismen som argument för att säkra våra barns framtid. Enligt dem så står vi inför en ”tipping point” och vi har 6 år på oss att drastiskt sänka utsläpp av CO2 för att nå FN:s klimatmål om max 1,5 graders medeltemperatur höjning – något som enligt mig är en fullständig parodi och inte kommer att låta sig göras.

Hur är det över huvud taget försvarbart och hur förklarar man att Vänstern går kapitalismens ärenden och driver en fråga som högern i form av Globalisterna länge arbetar för.

Är hela miljörörelsen och Vänstern kidnappade och förda bakom ljuset av skickliga marknadsförare som arbetar för Globalismens kapitalistiska motiv?

Något är tveklöst sjukt i dagens politiska debatt.

Leif Kullberg

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel