Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt: Repliken på vårat debattinlägg är ett stort frågetecken

Svar. Det märkliga med debatten kring Mälarporten är faktiskt Markus Lindgrens svar i VLT den 18 december, "Märklig läsning om projekt Mälarporten".

Han inledde mötet med att presentera sig själv som heltidsanställd kommunalråd och att han satt i kommunstyrelsen. Vidare sitter han i kommunfullmäktige och är ordförande i kulturnämnden och är styrelseledamot i utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden. Det här är tunga politiska uppdrag för Miljöpartiet och han kan aldrig slingra sig ur sitt ansvar genom att påstå att han inte har några uppfattningar när han uppträder offentligt som representant för andra organisationer som till exempel Arbetarinstitutet.

Repliken på vårat debattinlägg är därför ett stort frågetecken. Upp på banan Markus Lindgren! Vad har du själv och Miljöpartiet för åsikter i sakfrågorna? Det var många ändringar i projektet som presenterades och vi som var närvarande fick uppfattningen att du helhjärtat ställde dig bakom.

Vi hoppas nu att VLT ger dig utrymme för att kommentera sakfrågorna och redovisa din och Miljöpartiets åsikter när det gäller Mälarporten och projektets konsekvenser för stadens ekonomi och miljö. Ett projekt som inte ger några intäkter eller förbättringar utan bara stora framtida utgifter.

Åke Nilsson

tidigare vd för ASEA Traction och ABB Traction

Åke Hillman

tidigare kommunstyrelsen ordförande i Västerås

Leif Karlsson

arkitekt och tidigare ägare av Archus arkitektbyrå

Clas Lundberg

bakgrund ifrån ASEA Traction och strateg och utvecklingschef för Göteborgs Stad

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel