Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt: Teljebäck ändrade sig snabbt

Den 20 mars skrev kommunstyrelsens ordförande Anders Teljebäck (S) i VLT att ”Nu är det inte tid för varken politisk dådkraft eller politisk polemik.”

Detta mot bakgrund av corona-krisen. En kris som fortfarande pågår, men man frågar sig om Anders Teljebäck och den politiska ledningen i Västerås stad nu anser att krisen är över?

Teljebäck och andra kommunalråd fortsätter nämligen att lämna in nya förslag och initiativ i politiskt känsliga frågor som inte berör pandemin. Det tydligaste exemplet är nedläggningen av Västerås flygplats.

Detta genererar naturligtvis reaktioner från opposition och allmänhet. Teljebäck väljer då att gå i polemik och ta debatten. Det är han naturligtvis i sin fulla rätt att göra. Men det är anmärkningsvärt att hans uttalande om att det ”inte är någon tid för politisk polemik” inte ens höll en månad.

 Eleonore Lundkvist (M)

 

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel