Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt: Teljebäck – dags att svara på alla frågor

Kommentar på Anders Teljebäcks inlägg i VLT den 10 augusti, "S: Så vill vi använda våra gemensamma resurser".

Med all respekt för det arbete som politiker har men det är utomordentligt beklagligt att kommunstyrelsens ordförande ägnar spaltmeter i debattartiklar utan att med en enda mening besvara alla de konkreta frågor som har framförts av otaliga insändare, nu senast i samma tidning, ”Ska vi inte ha en flygplats i en av landets största städer?” (VLT den 10 augusti), en bra sammanställning av frågor som fordrar ett svar, men som konsekvet lämnas obesvarade.

Teljebäcks debattartikel innehöll enbart en lång förklaring hur illa ställt han anser att moderaterna har hanterat frågan.

Dessutom osmakligt att som överskrift börja med ”Flygplats eller äldreomsorg”, det ena har inte med det andra att göra.

Lyft upp debatten till sakfrågor och lämna stadiet med politiskt käbbel, detta för inte saken framåt och ger mig som läsare inte något då Teljbäcks inställning till moderater i allmänhet är välkänt sedan tidigare och i sakfrågan helt ointressant.

Lars Modig

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel