Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Borgerliga: Miljöpartiet har varit en god samarbetspartner under mandatperioden

Under den gångna mandatperioden har Västeråsalliansen bestått av fem partier. De fyra partierna som också samarbetar i regeringen plus Miljöpartiet.

Annons
Det var då. Dåvarande Västeråsalliansen firar valsegern 2006.

Alla partier i Västeråsalliansen har kunnat genomföra de olika partiernas profilfrågor.

Miljöpartiet har varit en mycket bra samarbetspartner. Vi har kunnat enas i många frågor och satt fokus på områden som kunskap i skolan, valfrihet i äldreomsorgen och en mer offensiv miljöpolitik i Västerås.

Vi övriga i Västeråsalliansen är de första att beklaga att Miljöpartiet på andra grunder än politiska har bytt sida och beslutat sig för att arbeta fram ett valprogram tillsammans med Socialdemokraterna och Vänstern.

Det innebär att en röst på Miljöpartiet i kommande val inte är en röst på att fortsätta den inslagna vägen för Västerås med en politik för trygghet, ansvar och frihet som har varit våra gemensamma ledord för mandatperioden.

Moderaterna, Folkpartiet, Kristdemokraterna och Centerpartiet arbetar nu fram ett valmanifest inför den kommande mandatperioden så att västeråsarna ska veta vad vi lovar att genomföra under de kommande fyra åren om vi får västeråsarnas förtroende.

Vi är beredda att fortsätta ta ansvar och ha en stark kommunal ekonomi, utveckla hela Västerås, se till att Västerås fortsätter förbättra resultaten i skolan, öka tryggheten i äldreomsorgen och för funktionshindrade samt att klättra ytterligare i ranking när det gäller att vara företagsvänlig och miljövänlig.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons