Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Elisabeth Unell (M): Läs på, Börje Brandhill!

Annons

Det är bra att Sverigedemokraterna är ute i debatten så här efter valet. Men när man gör påståenden är det viktigt att vara korrekt och saklig. Ska man referera någons bakgrund så gäller det att läsa på först. Jag har arbetat i tio års tid som byggnadsingenjör, studerat som vuxen på högskolan och tagit en magisterexamen i sociologi.

Därefter har jag undervisat i sociologi på Mälardalens högskola, så arbetslivserfarenhet har jag från flera områden och branscher. Låt oss skippa personliga påhopp och i stället ägna oss åt politik.

Vi i Västeråsalliansen var tydliga före valet. I Västeråsalliansens valmanifest har vi deklarerat vad vi vill genomföra under den kommande mandatperioden och det var den politiken vi sökte stöd för. Vi strävade också efter att vara det block som fick flest röster och mandat i kommunfullmäktige. Vi lyckades med det ena men inte med det andra, det vill säga vi vann valet med 852 röster men förlorade mandatfördelningen med två mandat.

Vi kommer att driva allianspolitik i kommunfullmäktige och göra vad vi kan för ett Västerås med frihet, trygghet och ansvar i fokus.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons