Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

EU-kritik bemöts med ägg

Sverigedemokraterna menar att de bemöts med glåpord i stället för debatt.

Annons

I valet på söndag är det val till EU-parlamentet. Svenska folket ska välja vilka 20 personer från våra olika partier som ska föra vår talan i Bryssel, där hela 751 ledamöter från de 28 medlemsländerna i EU sitter och fattar beslut och lagar.

Vi sverigedemokrater är starkt kritiska till EU:s stora makt. Vi ser ett Europas förenta stater växa fram.

Andra länders politiker, som vi vare sig kan rösta på eller avsätta, styr i dag vår gemensamma vardag. Det tycker vi är fel.

Sverigedemokraterna är för ett Europa med fri- handel och samarbete mellan fria, självständiga stater. Alla folk har rätt att vara herrar i eget hus.

Denna vår åsikt protesteras och demonstreras det högljutt emot, främst från vänsterfolk. Det kastas glåpord och ägg på oss därför att vi har fräckheten att yttra vår röst.

När SD säger att vi svenskar ska bestämma över oss själva i Sverige skriker man högt i talkörer för att överrösta oss och vi kallas rasister och främlingsfientliga. Vi känner oss inte träffade.

Antidemokratiska krafter gör allt för att störa och förstöra våra möten, man vill med alla medel hindra oss från att säga vad vi har för tankar och åsikter. Vi skulle föredra att debattera med argument.

Vi sverigedemokrater anser att åsikts- och yttrandefrihet är fundamentala begrepp i en demokrati. Hur ska man kunna veta vilka åsikter någon har om man inte lyssnar på eller ens vill tillåta denne att yttra sig?

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons