Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hans G Erikson: Gärna skejtpark men till rimlig kostnad

Jag ställer inte grupper mot varandra när det handlar om kommunalekonomi.

Annons

Det klarar kommunpolitikerna själva så bra, främst då det gäller att prioritera satsningar inför ett nytt budgetår.

Just i denna fråga bevisas just detta. En liten grupp skejtare prioriteras med investering på tio miljoner kronor före tusentals västeråsares behov av upprustade friluftsbad och välskötta skridskoslingor.

Jag jämför kostnader för tänkta investeringar med varandra och anser att en investering på tio miljoner kronor är oacceptabel för en förhållandevis liten grupp av utövare. Gärna en skejtanläggning för de unga, men då för en rimlig kostnad och absolut inte på Lögarängen!

Gissningsvis planeras för att skejtparken placeras på den uppskattade gröna, sköna ängen vi Lögarängen. Vad tycker de solbadande om det?

Jag tror inte heller ”att en betongpark inte bara blir en tillgång för alla i Västerås utan också för skejtare från omkringliggande orter”.

Projektet är inte genomtänkt i alla delar, det är tydligt. Det måste finnas realism och inte enbart populism i fattade beslut!

Avslutningsvis så förstår faktiskt också jag ”att åka långfärdsskridskor passar inte alla och det är inget som lämpar sig för sommaren”.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons