Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Har Miljöpartiet någonsin haft en ”grön röst”?

Centerpartiet handlar, och inte bara pratar om miljön

Annons

Magda Rasmusson, språkrör för grön ungdom, anklagar den 28 april Centerpartiet för att ha lagt ner de gröna frågorna. Centerpartiet har valt att profilera sig i fler frågor än endast en, men vi är och förblir Alliansens Gröna röst!

Naturligtvis jobbar Centerpartiet och Alliansen med miljöfrågorna – det borde väl även Magda Rasmusson, Språkrör i Grön Ungdom se och veta om.

För Centerpartiet är det så självklart att arbeta med miljöfrågorna då det är en integrerad del i vårt arbete att vi inte hela tiden måste springa ut och påtala detta. Självklart kan Miljöpartiet behöva göra det, för under sin tid i sitt samarbete med det stora Socialdemokratiska partiet fick man inte gehör för i stort sett någonting – man var ingen grön röst alls - i ett enda stort rött oändligt hav!

För att nämna några saker där Centerpartiet gjort skillnad; Vi driver frågan i Alliansregeringen men också i EU kring en giftfri vardag där man vill ta bort oönskade ämnen i bland annatleksaker och förtydliga innehållet i olika produkter.

Vi arbetar med att förbättra luftmiljön på många utsatta platser samt har mer än sjudubblat produktionen av förnyelsebar energi. Vad har Miljöpartiet gjort?

Stått bredvid och inte bidragit vare sig med utveckling varit framåtsyftande, utan mest pratat avgifter eller fördyringar för människor och inte hur de kan göra det bättre för miljön.

För att rädda miljön gäller det dock inte bara att prata, utan att handla också. Det är och förblir Centerpartiets kännetecken.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons