Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kristdemokrater:

Annons

Vi Kristdemokrater fastställde vår valsedel till Europaparlamentsvalet den 16 januari. Utformningen av denna valsedel har rönt stor uppmärksamhet i massmedia. Vi kandidater för Kristdemokraterna i Västmanland i detta val hade också förmånen att representera vårt distrikt i partiets fullmäktige som fastställde denna valsedel.

Vi konstaterade att en enig och av partifullmäktige utsedd nomineringskommitté presenterade ett konstruktivt, väl genomtänkt och framför allt EU vänligt förslag till valsedel. Efter öppen och konstruktiv debatt i vårt partifullmäktige blev det vid omröstning stort stöd för det förslag som lagts fram. Med stöd av 50 av 68 närvarande ombud, vilket utgör 74 procent fastställdes Kristdemokraternas valsedel.

Det viktigaste budskap som denna process förmedlat är att vi kristdemokrater i Sverige vill så konstruktivt som möjligt fortsätta arbetet med att bygga fred, välstånd och solidaritet i Europa. Målsättningen är tydlig att tillsammans fortsätta arbetet för social rättvisa, alla människors rätt till värdighet och rätt till det välstånd som det gemensamma arbetet skapar. Vi måste alla solidariskt ta ansvar för att arbetet för vårt gemensamma bästa fortsätter och utvecklas.

Tillsammans vill vi med vision och engagemang arbeta för Sverige i Europa!

Sandra Åhs

Arboga

Lars Lindén

Västerås

kandidater i valet till EU-parlamentet

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons