Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

M: Var är alla missnöjda röster nu?

Annons

När Alliansen styrde landstinget så kom ett förslag från demokratiberedningen (där alla partier är med). Förslaget var att handikapp-, pensionärs- och barn- och ungdomsrådet skulle göras om till ting. Alla partier var med på det här förslaget, då Social-demokraterna plötsligt backade.

Vi som var ordförande i råden bjöd in till informationsmöten och började samla in åsikter kring vad vi skulle tänka på vid uppbyggnaden av ting. Sedan drog valrörelsen igång och sossarna lovade att återin-föra råden om de vann valet.

SSU var högljutt i debatten och tyckte att vi körde över ungdomarna när vi avskaffade råden. Efter valet har det varit helt tyst både i medierna och på full-mäktige.

Är det inte lite konstigt att en sådan ”het” fråga bara rinner ut i sanden? Kan det vara så att partipiskan har vinit över SSU i Västmanland eller har SSU plötsligt ändrat uppfattning?

De rödgröna i landstinget har haft möjlighet att avsätta pengar i budgeten till råd eller ting, men det har de inte gjort. Var är alla missnöjda röster nu?

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel
Annons