Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Målareförbundet: Dags för revolution?

Det börjar bli ett stort missnöje mot den nya regeringen, vilket kan tyckas en smula märkligt.

Annons

Borgarna har aldrig varit så tydliga med vilka förändringar som de skulle införa om de kom till makten. Socialdemokraterna och fackföreningarna påtalade gång på gång vad som kunde inträffa. Men ingen trodde att det skulle bli så stora förändringar, alla har samma politik hette det.

Nu hörs klagolåt från motorcyklister som får högre försäkringar, pensionärer som inte får pensionsökningar och blir av med bostadsbidrag, arbetslösa som får betala högre avgifter till lägre ersättning, med flera. Bara så att de personer som redan hade det bra skall få det ännu bättre.

Dessvärre är att det finns ingen ångervecka på valsedeln. Jag kan mycket väl förstå de människor som tyckt att informationen som vi fört fram är tjatig och upprepande, men till er som har synpunkter på alliansens politik finns bara en sak att säga: vad var det vi sa?

Naturligtvis skall ni framföra ert missnöje. Desto fler som gör sina röster hörda gällande den trångsynta politik som alliansen för fram desto bättre. Att ta fram ord som revolution är kanske i överkant, då alliansen fick makten genom ett demokratiskt val, men det kanske är dags att göra ett undantag.

Ett sätt att påvisa det missnöje som råder är att delta i 1 maj-demonstrationerna. Skriv ett plakat och/eller gå med i demonstrationståget. Alliansens motto är att ensam är stark, men vad är då många ensamma tillsammans?

Conny Andersson

Svenska Målareförbundet

Avdelning 6 Svealand

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel
Annons