Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

S: Bättre att skynda långsamt med Truck Stop än att göra fort och fel

Företrädare för Moderaterna vill låta påskina att vi rödgröna skulle bromsa projektet Truck Stop vid Gilltuna. Som vi har redogjort för vid tidigare tillfällen är vår ingång att ett Truck Stop är viktigt för Västerås men att det inte ska finansieras genom enbart skattemedel.

Annons

De borgerliga partierna har förespråkat att kommunen ska gå in och ta hela investeringen och detta även innan det ens är klart med hur driften av anläggningen ska se ut.

Det är inte en ansvarsfull politik. Det är bättre att skynda långsamt än att göra fort och fel.

De samtal vi har haft med branschen under hösten har lett framåt. Sedan kommunstyrelsens möte i januari pågår intensiva samtal mellan företrädare för näringslivet och kommunen för att hitta fram till gemensamma lösningar. Vi har full tilltro till att de samtalen inom kort kommer att bära frukt och resultera i ett avtal som leder fram till att ett Truck Stop blir verklighet.

Att moderata företrädare är de som skriker högst och är villiga att skattefinansiera en sådan här anläggning utan att samverka med näringslivet är för oss och säkert många väljare mycket förvånande.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel
Annons