Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vindkraft behövs inte

Annons

Tack Harry Frank för en initierad artikel om vindkraftsutbyggnad, som politikerna startat utan att ta reda på eller förstå vad det innebär av skövlad natur och överproduktion av el.

Följden av detta blir ju att vi via skattsedel och mycket dyrare elräkningar bygger upp en produktion av el som vi inte behöver. Det innebär också att vi hjälper till exempel tyskarna att avveckla den miljövänligare kärnkraften, eftersom den mesta elen från vindkraften exporteras söderut.

Hur kan vi utan diskussion godta att vi skall hjälpa tyskarna i deras strävan att producera sin el, då de samtidigt också kommer att öka elproduktionen genom utbyggnad av sin kolkraft?

Det finns verkligen andra miljövänligare sätt för politikerna att förbruka våra skattepengar på än genom att muta kommunpolitiker till att acceptera mer utbyggnad av vindkraften.

Det kommer också att bli mycket intressant att se hur framförallt våra flummiga miljöpartister kommer att agera i framtiden, då väljarna, speciellt på landsbygden, upptäcker hur illa ställt det är med deras energipolitik.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons