Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debutant nätade för Skiljebo

Skiljebo SK och nygamle tränaren Matthias Andreasson inkasserade på lördagen en ny seger i fotbollens division 2, mot Gamla Upsala SK på bortaplan.

Annons

Efter en laginsats fastställdes slutresultatet 0–2 i slutsekunderna.

– Helt fantastiskt med två raka segrar, säger ”Hasa”, som återkom som tränare när Jonny Rödlund hoppade av för några veckor sedan.

Omkring tio minuter före halvtidsvilan satte debutanten Hampus Tjärnhell, född 1993 och med tre träningar bakom sig med A-laget, 0–1.

SSK var nära nätkänning vid fler tillfällen, men resultatdramatiken höll i sig fram till andra halvlekens slutsekunder då Pontus Lundberg och Christoffer Brandeborn samarbetade sig fram via en ny omställning.

Brandeborn sköt otagbart 0-2.

– Alla lägger ned ett enormt arbete defensivt och det gör att vi kan hålla nollan. Jag är enormt nöjd med den energi våra spelare visar. Kul att se att vi får betalt för det, säger Skiljebotränaren.