Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Designer första gäst hos Dan Linder

En gång i månaden satsar länsteatern tillsammans med västeråsaren Dan Linder på after work med inbjudna gäster i Teatercaféet. Samtliga gäster har någon form av anknytning till Västerås.

Annons

Först ut, fredagen den 23 januari, är Andreas Jägvald Mallsten med ett förflutet som musiker och sångare i punkbandet "Hydrogenium".

”Jag tycker om samtalet som behaglig fåtöljunderhållning. Som en after work med vänner hemma i vardagsrummet med livemusik, nyfikenhet, närhet och nyhetsvärde”, säger Dan Linder i ett pressmeddelande.

Evenemanget startar klockan 17 och förutom samtalen kommer teaterns musiker Andreas Kullberg och Anders Larsson att tolka gästernas liv och musikminnen. Övriga gäster under våren är P4-profilen Liselotte Karlsson, som det går att få veta mer om den 27 februari. Den 27 mars är det dags för skådespelaren Ann Petrén och den 24 april finns designern Lars Wallin på plats.