Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Det är ett fult brott"

Polisen har ännu inga spår efter de fyra män som rånade en 87-årig kvinna på Bäckby igår kväll.

Vid 19-tiden på tisdagkvällen ringde det på dörren hemma hos den 87-åriga kvinnan på Bäckby. När hon öppnade blev hon omkullvräkt av fyra män som trängde sig in i lägenheten.

- Hon mår inte bra. Vi har varit i kontakt med henne på morgonen och stämt träff senare, vi ska höra henne på nytt. Men hon är chockad och har märken på kroppen efter det hon blivit utsatt för, säger Lars Fjellman som leder polisens utredning.

Männen tog med sig smycken och en plånbok. Dessutom slet en av männen av  87-åringen hennes halsband. Polisen rubricerar händelsen som grovt rån.

- Det är ett fult brott, säger Lars Fjellman.

Vad gör ni nu?

- Vi ska först och främst höra kvinnan och bearbeta de tips som kommer in, men det har inte varit speciellt många än så länge. Det vi har prio på är eventuella vittnen som har sett dem lämna platsen. Vi satsar hårt på det här nu. Man har trängt sig in i hennes bostad, det är oerhört fult.