Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det är hyresgästerna som bygger Mimer

Hyresgästen bestämmer själv nivån på renoveringar säger Mimer. En sån dumhet, där Hyresgästföreningen själva, var med och placerade renoveringar "på hyresgästerna". Förr i tiden fick man vitdetaljer som spis, kyl och så vidare utbytt efter ett visst antal år och målat och tapetserat efter ett antal år.

Det kostar upp emot 85 spänn i månaden för att gå med i något som kostat oss hyresgäster "kardemumma och saffran " i något som tillåtit Mimer att Inte sköta om sina hyresgästbetalare. Mimer och Hyresgästföreningen byggs upp av oss hyresgäster! Eller har ni hyresvärdar "vantron", att ni klarar er utan oss?

Detsamma till Kvarnvreten, som är lite bättre än Mimer och som har börjat lyssna lite mer på oss. Hyresbolaget är nu på plussidan: nymålade källargolv och väggar, nya hissar, nya säkerhetsdörrar och kameror i trapphus. Igår kom skrivelse från Kvarnvreten om att trapphus ska hållas rena och fria/"Brandvägar vid brand". Jag tror att kommunikation är A och O i vår samvaro!

Kenneth Tillenius, författare:och pensionerad medlem av Sveriges Författarförbund.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare