Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Det hela var väldigt avslappnat"

Syrianska IF blev i lördags klart för spel i norrettan även nästa säsong – tack vare Väsbys vinst hemma mot Valsta Syrianska.

 Under söndagseftermiddagen spelade Syrianska sin sista hemmamatch för säsongen mot Karlstad BK på Swedbank Park.

Då blev det vinst med 4–3.

– Det hela var väldigt avslappnat eftersom att vi visste att vi redan var klara, säger assisterande tränaren Kianoosh Mostaghimi.

Anfallaren Dennis Hansson gjorde sin andra match från start för säsongen.

Det firade han med ett hattrick.

– Hansson är en kvalitetsspelare som har haft svårt att hitta formen. Det var riktigt kul att han gjorde så pass bra ifrån sig som han faktiskt gjorde, säger Mostaghimi.

Västeråslaget har avancerat upp från botten till mitten av norrettan.

I säsongens sista match – borta mot tabelljumbon Hammarby TFF på söndag – kommer Syrianska att mönstra ett reservbetonat lag.

– Vi kommer att köra med hälften A-lagsspelare och den andra hälften bänkspelare samt juniorer. Resultatet där har ingen betydelse för oss, menar Mostaghimi.

Mattias Bulun, som inledde Syrianskas målskytte under söndagen, ådrog sig en varning och är avstängd i säsongsavslutningen.