Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det säljer bäst på Tradera i Västmanland

Barnkläder och damkläder säljer mest på Tradera i Västmanland. DVD-filmer är den kategori som ökat mest, enligt ny statistik från Tradera.

Barnkläder och barnskor är den kategori som säljer absolut mest på Tradera i Västmanland.

– Det märks att det skett en tydlig beteendeförändring kring att handla second hand till sina barn. Det är helt enkelt mer accepterat och till och med förväntat, säger Sofia Hagelin, presschef på Tradera i ett pressmeddelande.

Kategorin som vuxit mest under 2017 i Västmanland jämfört med 2016 är DVD-filmer. Förra året fanns kategorin inte med på topplistan över vad som sålde mest men har nu klättrat rejält in på en femte plats.

– Många som övergått till att lyssna på musik och se på film online säljer av sina gamla DVD- och CD-samlingar och det finns fortfarande en målgrupp som efterfrågar dessa. Och i en tid när både fysiska och digitala försäljare av CD, Blu-ray och DVD och uthyrare blir färre, så söker sig många till secondhand marknaden på Tradera, berättar Sofia Hagelin.

Sett till hela Sverige är det kategorin trädgård som vuxit mest under perioden januari till september i år jämfört med förra året.