Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

IFK Arboga värvar brödrapar: "Attityd och inställning"

Bröderna Jonas och Henrik Warman.
Det är IFK Arbogas två senaste nyförvärv.
Och båda har skrivit kontrakt över den kommande säsongen meddelade klubben under tisdagen.

Annons

Lagbygget till den kommande säsongen fortsätter att ta form för IFK Arboga.

Under tisdagen presenterades de två senaste nyförvärven.

Och det rör sig om ett brödrapar med rötterna i Örebro.

Närmast från Lindlöven ansluter den 24-årige backen Henrik Warman medan den tre år yngre brodern närmast kommer från Kenai River Brown Bears i North American Hockey League.

Henrik Warman noterades under förra säsongen för två mål och tio assist på 37 matcher för Lindlöven och har tidigare nio matcher i Hockeyallsvenskan med Örebro och BIK Karlskoga i meritlistan.

"Han gör sitt jobb både offensivt och defensivt, så han kommer laget att få mycket nytta av" skriver klubben på sin hemsida om Henrik.

Jonas Warman spelade förra säsongen i den amerikanska juniorligan North American Hockey League där han representerade Kenai River Brown Bears. På 47 matcher blev det ett mål och fem assist samt 151 utvisningsminuter för Warman som tidigare gjort sex matcher på lån i Arbogatröjan.

"En stor och vältränad forward kommer senast från en juniorliga i USA och är specialist på boxplayspel där han kommer att fylla en viktig uppgift. Han är känd för att bidra med mycket attityd och rätt inställning" skriver klubben om Jonas Warman.

Mer läsning

Annons