Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Linus Sjöberg klar för VIK Fotboll

Han lämnade VSK för seriekonkurrenten Luleå inför förra säsongen. Nu är mittfältaren Linus Sjöberg tillbaka i Västerås - men istället i VIK Fotboll.

Annons
Linus Sjöberg i VSK-tröjan. Efter att ha varit uppe och vänt i Luleå är han nu tillbaka i Västerås och VIK.

Linus Sjöberg slog igenom i VSK Fotboll 2011 när klubben spelade i superettan. Därefter gick flyttlasset till Östersund. Men för två säsonger sedan återvände han till VSK och var ordinarie större delen av säsongen.

När han och klubben inte kunde komma överens om ett nytt kontrakt valde mittfältaren att lämna för seriekonkurrenten Luleå inför förra säsongen. Där blev det dock bara en handfull matcher innan en knäskada satte stopp.

Nu är 23-åringen tillbaka i Västerås. Men inte i VSK, utan VIK Fotboll i division 3.

- Vi är mycket glada att Linus kommer tillhöra VIK:s trupp 2018 där han kommer tillföra mycket i laget både som person och med sina fotbollskunskaper. VSK har funnits med i goda samtal kring detta om att Linus fotbollsåterkomst kommer ske i VIK, föreningar i högre serier kan nu hålla ett öga på Linus hos oss under 2018, säger ordförande Jörgen Jonsson till VIK:s hemsida.

Linus Sjöberg själv uppger att inget är påskrivet ännu, men att man är muntligt överens. Så här säger han till VIK Fotbolls hemsida:

- Det ska bli roligt att representera VIK detta året. Truppen ser bra ut och det är ett skönt gäng grabbar. Det blir en spännande fotbollssäsong, med en mycket positiv känsla i gruppen och ambitionerna hos alla är höga.

Mer läsning

Annons