Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oddsen talar emot Sala FF och Heby AIF – rankas sist i division 3

Vallentuna BK vinner division 3 östra Svealand och Sala FF och Heby AIF hamnar längst ner i botten. Ska man tror oddssättarna blir det en tuff säsong för de båda lokala klubbarna i sommar.

Annons

Det är spelbolaget Nordicbet som pekar ut Sala FF och Heby FF som de två riktiga högoddsarna i division 3 östra Svealand. Båda lagen står nämligen i 25 gånger pengarna till att ta vinna serien. Det kan jämföras med de tippade topplagen, Vallentuna BK (3 gånger pengarna) och Västerås IK (4 gånger pengarna).

Nykomlingar brukar i regel få ett högre odds som i Hebys fall.

LÄS ÄVEN: KLART: Heby AIF tillbaka i division 3 – efter kvalrysare mot Kista: "Blev onödigt spännande"

Sala FF har säkerligen varit desto mer svårbedömt för spelbolagen med tanke på att laget spelade i en annan division 3-serie i fjol. Säsongen 2016 kom laget femma i division 3 södra Norrland. Med tanke på den placeringen lär laget gå in rejält laddade inför säsongen. Allt för att försöka bevisa att oddssättarna har fel.

Den 15 april inleds seriespelet för Heby AIF som bortaspelar mot det tippade topplaget Västerås IK i den första omgången. Två dagar senare ger sig Sala FF in i handlingarna med hemmapremiär mot Enebybergs IF – ett lag som också rankas i botten.

De två stora datumen att redan nu boka in är förstås publikmatcherna mellan Sala FF och Heby AIF. Första mötet lagen emellan är den 17 juni. Derby nummer två sker under hösten då Heby tar emot Sala den 23 september.

Här är vad spelbolaget betalar ut vid serieseger i div 3 östra Svealand:

Vallentuna BK 3.00

Västerås IK 4.00

Enköpings SK FK 5.00

Täby FK 5.00IFK

Österåker FK 8.50

Märsta IK 8.50

IFK Uppsala 15.00

Vaksala SK 15.00

Riala GoIF 18.00

Enebybergs IF 20.00

Heby AIF 25.00

Sala FF 25.00

Mer läsning

Annons