Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dödsfallet på Bellmansgatan: 30-åringen fortsatt misstänkt för mord efter obduktionen

Den 30-årige lägenhetsinnehavaren är fortsatt skäligen misstänkt för mord eller dråp sedan polisen hittat en död 25-åring i hans lägenhet för snart två veckor sedan.

Det var den 2 oktober som polisen larmades till lägenheten på Bellmansgatan. Där hittades en avliden 25-åring. I samma veva greps och anhölls den 30-årige lägenhetsinnehavaren. Han släpptes ett par dagar senare.

Kammaråklagare Carl-Johan Norström, leder utredningen:

För pluskunder: Uppgifter till VLT efter misstänkta mordet: ”Stökigt i lägenheten under flera år”

– Vi har fått ett preliminärt besked från obduktionen, men det säger ingenting om dödsorsaken. Därmed är 30-åringen fortsatt misstänkt, i och med att vi fortfarande inte vet dödsorsaken, säger han.

Läs också: Misstänkta mordet på Bellmansgatan: Lägenhetsinnehavaren fortfarande misstänkt i väntan på dödsorsaken

Carl-Johan Norström inväntar nu rättsläkarnas skriftliga rapport från obduktionen. Likaså väntar han analyssvar från polisens tekniska utredning.

– När jag väl fått det kan jag ta ställning till om 30-åringen ska avföras från utredningen, eller om misstankarna kan ha stärkts.

Obduktionsrapporten väntas först om några veckor.