Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dubbla trafikolyckor utanför Strömsholm

Vid klockan 15.28 på torsdagseftermiddagen larmade SOS Alarm om att en trafikolycka inträffat utanför Strömsholm.

Enligt den preliminära händelsebeskrivningen från SOS Alarm ska det röra sig om en singelolycka på länsväg 252, Strömsholmsvägen. Enligt räddningstjänsten har en personbil kört in i ett träd.

– Det är en singelolycka med en personbil och två personer som färdades i bilen, säger Per Andersson, inre befäl vid larmcentralen Räddsam Mälardalen.

Båda personerna har enligt räddningstjänsten blivit förda till sjukhus med ambulans.

Skadeläget är fortfarande oklart.

På väg ut till olycksplatsen passerade räddningstjänsten ytterligare en trafikolycka – på vägen mot Mölntorp hade en bil kört ned i diket.

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta vlt.se via telefon: 021-199 199, skicka mms/sms på 72021, använd Tipsa-tjänsten eller mejla!

Månadens bästa läsartips belönas med 3 000 kronor. Kom ihåg att visa hänsyn vid fotografering och inte utsätta dig själv eller andra för fara. ■ ■ För mer nyheter om Västerås, klicka här

■ ■ För mer Blåljus-nyheter, klicka här

---------------------------------------

►Nu har VLT:s app blivit ännu bättre! Snabbare, smidigare – och du kan skräddarsy ditt nyhetsflöde på ett helt nytt sätt. Glöm inte att ladda ned/uppdatera VLT:s nya app här.

---------------------------------------