Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Duon ska hjälpa VSK

VSK Fotboll måste ha hjälp av Degerfors. Då vill västeråsduon Christopher Brandeborn och Andreas Eriksson hjälpa till. – De har lovat två mål var, säger Damir Foric. – Det vore skittråkigt om VSK åkte ur, vi ska göra vårt bästa, säger ”Brande”.

Degerfors har inget att spela för då kvalplatsen är utom räckhåll – eller?

– Nej, vi har fortfarande mycket att spela för. Klubben får pengar för den placering vi slutar på och det skiljer flera hundra tusen om vi slutar fyra istället för sexa, säger Brandeborn.

– Vi har gjort en helt okej säsong, vi siktade på topp tre men slarvade bort det i slutet. Men vi kommer att åka upp fullt motiverade för att avsluta säsongen bra och slå Brage.

Västeråsduon följer Grönvitt noga.

Och vill att klubben stannar i Superettan.

– Jag och ”Ante” är väl de som framför allt vill det, men snacket även bland andra spelare i serien låter likadant. De har mycket hellre kvar VSK än Brage, det är bättre både publik- och fotbollsmässigt att spela mot Västerås.

Grönvitt sätter sitt hopp till att Degerfors kör över Brage på bortaplan.

Och möjligheten finns.

– Vi slog dem med 5-0 hemma så varför inte. Om Brage går in och fokuserar på att de redan är klart för kval kan de få en riktig smäll.

Enligt Damir Foric har duon lovat två mål vardera.

Så här säger GIF-produkten Brandeborn.

– Ha, ha. Det får stå för Ante. Men om vi kan hjälpa VSK att hålla sig kvar så gör vi det mer än gärna. Vi kommer att göra allt vi kan för att pilla in några bollar.