Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ebes Ventilation räddat

Företaget Ebes Ventilation i Västerås är räddat. Ganska precis en månad efter konkursen i mitten av september har företaget återuppstått i full omfattning.

Ny majoritetsägare blir företaget Sysam i Katrineholm, de förra ägarna Tommy och Jonas Brandstedt går in sin minoritetsägare med 30 procent av aktierna tillsammans.

Sysam har träffat en överenskommelse med konkursförvaltaren och förvärvat inkråmet i gamla Ebes. På måndag kommer verksam-heten i nya Ebes, som officiellt heter Ebes Ventilation i Västerås AB, i gång med full verksamhet.

– Samma lokaler, samma telefonnummer, samma personal och samma inriktning på verksamheten, berättar Tommy Brandstedt, som är mycket glad över att allt kunde lösa sig så snabbt och smidigt.

Sysams vd, Stig Högnäs, blir vd i det nya företaget, Jonas Brandstedt blir platschef och Tommy Brandstedt stannar i företaget som konsult.

Bo Lundkvist