Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Elton Paloja det stora utropstecknet när Gideonsberg slog FC Västerås

Annons

Gideonsberg besegrade FC Västerås hemma i division 4 Västmanland i fotboll med 5–3 (4–0). Men snackisen var Elton Paloja - som gjorde hela fyra mål.

Martin Sollenberg gjorde också ett mål för Gideonsberg, målen för FC Västerås gjordes av Daniel Grbic och Diar Salem Khaled.

– En match som vi dominerar totalt i första halvlek. Vi bjuder på snyggt kombinationsspel tillsammans med individuella prestationer. Vi tar en betryggande 4-0 ledning med oss till halvtidsvilan. När sedan Elton Paloja fem minuter in i andra halvlek gör sitt fjärde mål så känns det som att det ska bli stora siffror. Men direkt efter på avsparken så kommer reduceringen och efter det faller vi ner i deras tempo och tappar all energi i laget. En riktigt dålig halvlek från vår sida även om segern aldrig är hotad. Elton har verkligen hittat sin plats i den offensiva mittfältsrollen vilket var matchens stora utropstecken, kommenterade Gideonsbergs lagledare Stefan Nordh.

Det här innebär att Gideonsberg nu har åtta segrar i följd.

Gideonsberg stannar därmed i serieledning, och FC Västerås sist, på tolfte plats, i tabellen.

I nästa match möter Gideonsberg Köping borta och FC Västerås möter Munktorp hemma. Båda matcherna spelas tisdag 18 juni 19.00.

Annons