Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Elvislåtar och Titanixdans i Suras folkets hus

De närmaste helgerna kan en både rocka och dansa i folkets hus i Surahammar. Först kommer Fröken Elvis, sedan dansbandet Titanix.

Snart är det Surahammars tur att få se och lyssna på Fröken Elvis. De fem tjejerna i bandet har nyligen uppträtt i både Hallstahammar och Arboga. I veckan gästar de Västerås och Kungsör.

Bandet, som blivit kända för att sjunga Elvislåtar på svenska, gör i höst en turné som de döpt till "Kungen och vi".

Lördag 14 oktober är det dags för gruppens första besök i Surahammar, enligt Paolo Sandbom som är verksamhetschef i folkets hus:

– Vi hade ett Elvistema med film och musik och det gick hem så vi tror att det finns ett intresse för låtar på svenska också.

När bandet uppträder i Folkets hus blir det även chans till mat och dryck i pausen.

– Vi har även bjudit in folk som har fina bilar. Det blir en miniutställning, jag hoppas att det kommer ett tiotal bilar. Jag ska släpa ut min bubbla– om det inte blir dåligt väder.

Två veckor senare, lördag 28 oktober, är det dags för en ny spelning i folkets hus. Den här gången står Titanix på scenen:

– De har varit i Sura en gång tidigare och då var det näst intill fullt här, säger Paolo Sandbom. Det är mysigt att åka på dans. Då kom det även folk från Uppsala och Stockholm.

Titanix, som har spelat på heltid sedan 1989, stoltserar bland annat med två finalplatser i Dansbands-SM och ett par Svensktoppsplaceringar.

Läs även:

De tar med sig kungens musik ut på vägarna– turnépremiär i Hallsta

40 år sedan Elvis Presleys död

För Pluskunder: Lista: Här är de personliga regskyltarna i Surahammar