Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En anhållen efter gruppmisshandel

31-åringen blev kraftigt misshandlad av flera personer i en lägenhet på Vallby. I helgen opererades han för sina skador. Polisen har flera misstänkta och en person anhållen.

Det var strax efter lunchtid i fredags som flera män tog sig in i lägenheten där en 31-årig man misshandlades grovt.

Enligt obekräftade uppgifter till Vlt.se bands han fast och anfölls med järnrör av mellan fem till sju stycken gärningsmän, han ska också ha blivit rånad på sin mobiltelefon.

– Vi har en person anhållen, en man i 30-årsåldern, och två personer är anhållna i sin utevaro. Men vi utesluter inte att det kan finnas fler gärningsmän, säger Stefan Forsberg, förundersökningsledare på polisens krimjour.

31-åringen har kunnat höras kort. Den anhållna mannen erkänner inte något brott men har berättat om ”händelsen som så” i förhör. Polisen vill fortfarande inte gå ut med något motiv, det kan finnas flera, men man har idéer om vad misshandeln kan ha handlat om.

– Det finns flera frågetecken att räta ut. Som det är nu har vi inte några spår efter de andra misstänkta, men vi tror att de kommer dyka upp snart så vi kan höra dem. Vi hoppas även kunna höra målsägaren igen i dag och kommer att hålla fler förhör med mannen vi har anhållen.